KOZMETIČKI SALON 2021

Harmonija

Harmonija

dOBRODOŠLI U sALON HARMONIJA

Oazu mira i harmonije

Novootvoreni Kozmetički salon “Harmonija” nalazi se u samom centru Trebinja na adresi Stari grad br , 119 (kod Anđelkine kapije, vidi mapu dole). Stvoren je kao savršen izlazak i bijeg od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života kojima smo često okruženi. Nekoliko ukradenih trenutaka provedenih u salonu “Harmonija” pružit će Vam blagodati luksuznog opuštanja kakve i zaslužujete. 

Manikir
Pedikir
Depilacija
Masaža
Lash lift
Laminacija obrva
Ekstenzije trepavica
Farbanje kanom

EDUKACIJA

POKLON BONOVI

KVALITETNO & UGODNO

MASAŽA

 Ako trebate masažu nakon dugog napornog dana ili ste se spremni počastiti njegom cijelog tijela, nudimo vam toplo uređeni interijer salona u kojemu ćete se osjećati kao kod kuće i osoblje koje će vam biti u potpunosti posvećeno.

kozmeticki salon

Cjenovnik

  • Masaža  —  20km
  • Depilacija  — 15 -30km
  • Laminacija obrva  — 30km
  • Lash lift trepvica — 40km
  • Farbanje kanom  —  20km
  • Pedikir — 30km
  • Pedikir + trajni lak —  45km
  • Manikir — 10km
  • Trajni lak — 15km
  • Ojačavanje gelom 20 – 25km
kozmeticki salon

Relax

 kvalitetno i ugodno

Kreativna ponuda

Naša kreativna ponuda uključuje različite masaže, kompletnu njegu lica i tijela, ugradnju ekstenzija trepavica, manikir i pedikir, a specijalizovani smo za depilaciju voskom. Vjerujemo da ćete se odlaskom iz našega salona osjećati osvježeno, puni samopouzdanja i zadovoljni. U brzom ritmu svakodnevnice i danima punim stresa, nagradite sebe i svoje bližnje opuštajućim tretmanima kozmetičkog salona Harmonija.

Posebna ponuda

akcijske cijene

utisci

Naši klijeniti

Majstor medicinskog pedikira i masaža svih vrsta. Od usluga sam koristila trajni lak i depilacije. U poslu je vrlo temeljna i ništa ne prepušta slučaju. Vječno pozitivna i vedrog duha, uljepšat će vam dan pozitivnim stavom. 

Preljubazne curke koje divno i bezbolno, stručno i sa potpunom predanošću dovedu ljepotu do savršenstva! Topla preporuka! Ako vam se nešto ovdje neće dogoditi to je razočarenje! Hvala vam što se, kad dođem na tretman, osjećam kao kod kuće! 

Sve pohvale i preporuke za ovaj salon. Usluga na nivou, profesionalan, ali lijep i uljudan pristup i ljubaznost. Kao trudnica osjetila sam se na sedmom nebu tokom tretmana pedikira. Potpuna posvećenost osoblja klijentu. Svaka čast

Prekrasno popodne i još ljepši nokti zahvaljujući kozmetičkom salonu Harmonija. Hvala Radi na ljubaznosti, stručnosti i brizi za klijente. Doći ću opet”

Usmjereni smo ka vašem zadovoljstvu…